Слово на спомин

22-10-2014 Переглядів: 244

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.

На 90-му році життя внаслідок тяжкої, тривалої хвороби відійшов у вічність Крикунов Антон Омелянович – добре знаний і шанований син України, мудрий наставник, вимогливий керівник, щирий друг, патріот, і просто шляхетна, високоінтелектуальна людина.

Слово на спомин

Ветеран органів внутрішніх справ, Великої Вітчизняної війни, Національної академії внутрішніх справ – чоловік, який своїми діями та вчинками, своїм розумом виховав не одне покоління правоохоронців. Вміло вчив їх мудрості та відповідальності за професію, яку вони обрали. Антон Омелянович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. Майже 20 років пропрацювавши в Національній академії внутрішніх справ досяг неймовірних успіхів і при цьому не забував розповідати про досягнення та успіхи інших.

У ці скорботні дні ми поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійного.

Світла пам’ять про Антона Омеляновича Крикунова завжди житиме в серцях його вдячних сучасників та нащадків, усіх, хто мав честь його знати, жити та працювати пліч-о-пліч з ним.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X