Слова вдячності колективу Національної академії внутрішніх справ

28-09-2016 Переглядів: 154

На сьогодні надзвичайно злободенним є питання дотримання перемінним особовим складом навчального закладу службової дисципліни та безпечної поведінки у побуті. Про це наголосив ректор академії на розширеному засіданні ректорату 20 вересня.

Тож 26 вересня у навчально-науковому інституті №3 пройшла робоча зустріч керівництва з курсантами на тему: «Резонансні події в діяльності підрозділів Національної поліції».

Слова вдячності колективу Національної академії внутрішніх справ

На початку зустрічі т.в.о. директора інституту полковник поліції Олексій Калюк зазначив, що, на жаль, за останні місяці ми спостерігаємо зростання кількості резонансних подій за участю працівників поліції, у тому числі – курсантів. Він озвучив основні із них і, зокрема, зупинився на дорожньо-транспортній пригоді, в результаті якої курсант 3 курсу факультету №1 рядовий поліції Ярослав Бачар отримав тяжкі тілесні ушкодження. Він переніс складні операції, на які потрібні були значні кошти. У ті важкі для родини дні, ректорат, увесь колектив академії згуртувалися і надали необхідну матеріальну допомогу на операції та реабілітацію.

Олексій Миколайович надав слово бабусі Ярослава, Іваненко Галині Григорівні.

Вона щиро, від душі, не стримуючи сліз, подякувала ректору, працівникам та курсантам академії за увагу, підтримку та надану допомогу, зазначивши, що коли в сім’ю прийшло горе, вони відчули себе частиною великої родини – родини Національної академії внутрішніх справ.

Слова вдячності колективу Національної академії внутрішніх справ

Вона звернулась до наших курсантів з проханням виконувати всі настанови керівництва навчального закладу, не підводити офіцерів, поважати батьків та належно вчитися.

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X