Слідчі Національної поліції України продовжують підвищувати кваліфікацію

10-01-2017 Переглядів: 225

10 січня в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочалося підвищення кваліфікації слідчих поліції. Сьогодні освітній процес розпочався у:

Слідчі Національної поліції України продовжують підвищувати кваліфікацію

- слідчих Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України в м. Києві та ГУНП України в Чернігівській області;

- слідчих Національної поліції України, направлених на навчання з ГУНП України у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській та Хмельницькій областях, навчання яких буде проходити на базі регіональних відділень ННІ № 4.

Слідчі Національної поліції України продовжують підвищувати кваліфікацію

Протягом інтенсивного та інформаційнонасиченого періоду навчання слухачі будуть підвищувати свою професійну майстерність з різного роду питань професійної діяльності, зокрема: організації службової діяльності слідчого, взаємодії слідчого з оперативними підрозділами, правових основах використання криміналістичної техніки, особливостях використання спеціальних знань під час досудового розслідування, загальних засадах міжнародного співробітництва, особливих порядках кримінальних проваджень на підставі угод та у формі приватного обвинувачення, основах кримінального аналізу, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування у практичній діяльності. Для цього застосовується інтерактивна форма проведення занять з обов’язковим залученням до їх проведення провідних науковців та практиків.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X