Сімдесят спеціалістів-правознавців рівненського відділення НАВС отримали дипломи

09-10-2015 Переглядів: 284

Третій випуск спеціалістів-правознавців відбувся у Рівненському відділенні навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ України. Дипломи 70 випускникам урочисто вручили 9 жовтня. У їх числі — 55 працівників органів внутрішніх справ Рівненщини та 15 — із числа цивільної молоді.

Сімдесят спеціалістів-правознавців рівненського відділення НАВС отримали дипломи

Дехто із дипломованих спеціалістів уже планує продовжити навчання у магістратурі та писати кандидатські дисертації. Це люди, які зацікавлені в навчанні, а не просто стоять у черзі за документом про освіту.

Протягом всього навчання керівництво академії, інституту заочного навчання, науково-педагогічний склад намагалися робити все для того, аби студенти та слухачі мали змогу отримати теоретичні знання, набути вмінь та навичок їх застосування на практиці, стати кваліфікованими фахівцями-юристами, чесними, принциповими і відповідальними перед народом і Законом України.

Начальник Рівненського відділення кандидат юридичних наук, полковник міліції Людмила Хмуровська привітала випускників з цим знаменним днем:

Сімдесят спеціалістів-правознавців рівненського відділення НАВС отримали дипломи

— Мені приємно сьогодні особисто вручати дипломи нашим випускникам та усвідомлювати, що працівники міліції не розчарувалися у службі, не мріють про іншу долю, а наполегливо та впевнено торують дорогу до заслужених зірок на погонах і нагород на міліцейських мундирах, а для цивільної молоді отримання диплому нехай стане порогом до підкорення нових професійних висот, примноження здобутків та здійснення найзаповітніших мрій. Щиро бажаю вам взяти на озброєння досвід та мудрість науково-педагогічних працівників академії, аби використати їх на службі народові нашої держави, а диплом фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» за спеціальністю «Правознавство» нехай стане вашою надійною перепусткою до кар'єрного олімпу!

Долучився до поздоровлень і професор кафедри адміністративного права та процесу Олександр Лупало, який побажав своїм уже колишнім студентам духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень, щоб обрана професія приносила щедрі плоди достатку, процвітання і щирої людської поваги.

Задоволений, що мав можливість навчатися без відриву від роботи у насправді конкурентноспроможному навчальному закладі – Рівненському відділенні ННІЗН НАВС і заступник начальника сектору карного розшуку Києво-Святошинського РВ ГУ МВС України в Київській області майор міліції Данко Марчишин:

— Від імені випускників висловлюємо подяку колективу відділення та академії за навчання, що дало можливість кожному із нас стати в рази кращими, мудрішими, сильнішими. Бажаємо педагогам процвітання, здобутків та хороших студентів.

Сімдесят спеціалістів-правознавців рівненського відділення НАВС отримали дипломи

На сьогодні колектив відділення робить все можливе, аби випускники згодом пригадували роки, проведені у стінах цього навчального закладу, як найкращі. Керівництво академії завжди намагається крокувати в ногу з часом, реагувати на зміни в законодавстві, коригуючи і сам навчальний процес. У цього освітнього закладу є ім’я, відоме в усьому світі.

Рівненське відділення
ННІЗН НАВС України

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X