Шлях до фіналу (фото, відео)

07-04-2015 Переглядів: 130

Серед футбольних команд, які взяли участь у весняному турнірі легендарного динамівця Володимира Мунтяна були й представники чемпіонату ФАСК, а саме СК Меркурій (КНТЕУ) та ФК «Динамо-Академія» (НАВС). Обидві команди успішно пройшли груповий раунд змагань та вийшли до 16-ти найсильніших команд турніру, де зустрілись із переможцями інших груп. СК «Меркурій» в першій такій зустрічі поступився ФК «Поділ» з рахунком 0:2 та залишив турнір, а ФК «Динамо-Академія» навпаки, успішно продовжив свою ходу, перемігши минулорічного фіналіста зазначеного турніру ФК «Локомотив» (Грузія) із рахунком 3:1.

Шлях до фіналу (фото, відео)

У чвертьфіналі на силовиків потрапив столичний першоліговий КДЮСШ-22, який був декласований футболістами НАВС із рахунком 11:1. Дві команди вже зустрічались у чемпіонаті Києва серед дорослих команд (Перша Ліга) у сезоні 2014 року і наприкінці сезону розігрували бронзові медалі чемпіонату. Тоді ФК «Динамо-Академія» теж взяв верх над КДЮСШ-22 з рахунком 7:2.

Шлях до фіналу (фото, відео)

Нелегким для наших хлопців виявився півфінальний поєдинок зі столичним Локомотивом, який відбувся у минулі вихідні на стадіоні залізничників. Команди на двох забили шість м’ячів, а фіналіста легендарного турніру визначила лотерея у якій фортуна була на боці НАВС. Спочатку повз ворота пробив гравець Локомотиву, а потім вирішальний, п’ятий, удар не забив гравець академії. В підсумку команди пробили ще по 4 точні удари, а в п’ятому (десятому за ліком) ударі команду врятував голкіпер біло-блакитних Олексій Овчаренко, який у карколомному падінні відбив підступний удар. Академії залишалось забивати і виходити в фінал, що й зробив капітан команди Олександр Мельник, який розвів воротаря і м’яч у різні боки.

Шлях до фіналу (фото, відео)

У другому півфіналі зустрічались команди столичного чемпіонату – ФК «Легія» та ФК «Межигір’я», де долю фіналіста також вирішила серія одинадцятиметрових ударів у якій фортуна була на боці ФК «Межигір’я».

Отже, у фіналі кубку Володимира Мунтяна - 2015 зустрінуться команди ФК «Межигір’я» (срібний призер Вищої ліги столичного чемпіонату) та ФК «Динамо-Академія» (лідер Вищої ліги чемпіонату ФАСК), а сам фінал відбудеться 11 квітня в 16.00. год на стадіоні «Козак-Арена» в с. Петропавлівська Борщагівка.

Шлях до фіналу (фото, відео)

За інформацією ФК «Динамо-Академія»




КУБОК ВОЛОДИМИРА МУНТЯНА – 2015

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X