Ще одна перемога

01-10-2015 Переглядів: 439

Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, як і вся система Національної академії внутрішніх справ, виховує відповідальних, шляхетних і сильних людей. І вкотре це було доведено не на словах, а на ділі.

Уже неодноразова чемпіонка змагань з багатьох видів спорту, курсантка 3 курсу ННІПФЕКП НАВС Вікторія Шевченко, своєю жагою до перемоги завоювала ІІІ місце у чемпіонаті КМОФСТ ,,Динамо” України з легкоатлетичного кросу, за програмою комплексних змагань: ,,Спартакіада – 2015”. Забіги проводилися, у парку відпочинку "Гідропарк", який до цього дня залишається профілюючою зоною з надання послуг для організації дозвілля містян і гостей Києва. Серед учасників змагань можна було зустріти багатьох чемпіонів України членів ФСТ ,,Динамо”, які мають звання майстрів спорту з легкої атлетики.

Ще одна перемога

Наша спортсменка подолала дистанцію у 1000 м. з результатом 3,07 хв. і цим самим твердо вибилася у призери, отримавши аплодисменти і загальну симпатію вболівальників.

Отже, перефразовуючи слова відомого космонавта Ніла Армстронга, можна гордовито сказати, що це не лише велике досягнення курсанта - це ще один тріумф навчального закладу, команда якого у загальному заліку виборола призове ІІІ місце.

Ми вітаємо Вікторію Шевченко з високим результатом та бажаємо подальших спортивних та життєвих перемог.

Олена Уніловська,
ННІПФЕКП НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X