Щаслива доля ветерана

23-02-2017 Переглядів: 723

22 лютого свій 70-річний ювілей відзначив ветеран органів внутрішніх справ і НАВС, кандидат економічних наук, професор кафедри гуманітарних і економічних дисциплін (2013-2015 рр.) Анатолій Григорович Зюнькін.

Щаслива  доля  ветерана

Свій професійний шлях Анатолій Григорович розпочав 43 роки тому з Київської вищої школи МВС. Згодом працював начальником кабінету кафедри, захистив кандидатську дисертацію і більше 40 років викладав економічні дисципліни. Випускники вишу добрим словом згадують лекції Анатолія Григоровича, уважне відношення до слухачів і курсантів та його добрий гумор.

Анатолій Григорович активно займається і громадською роботою. Багато років очолював «Клуб веселих і кмітливих» академії та юридичного факультету, і слід сказати, що ця команда в свій час мала чималий успіх. Нині Анатолій Зюнькін є співголовою ветеранського осередку кафедри економіко-правових дисциплін.

Ювілею полковника міліції Зюнькіна А.Г. було присвячено засідання Ради ветеранів НАВС. Його тепло вітали генерали Шакун В.І. і Сущенко В.Д., члени Ради Коваль П.І., Кухаренко В.Д., Кобринський Ю.Г., Теклішин А.М.

Анатолію Григоровичу оголошено і вручено привітання від ректора академії генерала поліції другого рангу Чернєя В.В. і вручено ювілейний пам’ятний знак «95 років НАВС» та Почесну грамоту Ради ветеранів за багаторічну плідну працю, спрямовану на підготовку висококваліфікованих спеціалістів для органів внутрішніх справ, виховання молоді на славних і героїчних подвигах української міліції, а також вручено календар Асоціації ветеранів МВС України, де розміщено його фото.

Розчулений ювіляр висловив вдячність ректорату, Раді ветеранів, наголосивши на тому, що його робота в академії – це його доля, за що він їй вдячний.

Володимир Кухаренко,
перший заступник голови Ради ветеранів НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X