Сезон міні-футбольних протистоянь

09-02-2015 Переглядів: 402

Традиційно 7 лютого на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, підбито підсумки напруженої боротьби з міні-футболу між першим, другим, третім і п’ятим курсами.

Міні-футбол – командна гра в залі за участю двох команд: 5 гравців у кожній, один з них воротар. На відміну від інших видів футболу, гра відбувається на майданчику з твердим покриттям, позначеній лініями; не використовуються щитки чи бортики. У футзалі користуються меншим за розміром м'ячем із меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м'яч. У грі акцентують на імпровізації, креативності та техніці, контролі м'яча та передачі в обмеженому просторі.

Сезон міні-футбольних протистоянь

Мінусова температура на дворі і сніг на футбольному полі, ніколи не стануть перепоною для справжніх фанатів своєї справи. Зимова атмосфера може бути лише приводом для проведення таких змагань.

У спортивному залі інституту, під вправним керівництвом начальницького складу, за перше місце боролися 40 курсантів. А численна група підтримки створювала драйвову атмосферу і налаштовувала футболістів на перемогу.

Кожна гра була емоційною і цікавою, юнаки відважно боролися і віддавалися наповну у матчі. Команди курсів гідно себе показали і довели, що спорт і активне життя – невід’ємні частини курсантського дозвілля.

Командні результати за підсумком суддівської колегії, яку склали: викладач кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки І.М. Гриньов та доцент кафедри О.В. Кузенков, виглядають так:

Сезон міні-футбольних протистоянь

1 місце – 3 курс,

2 місце – 5 курс,

3 місце – 1 курс,

4 місце – 2 курс.

Команди-переможці нагороджені грамотами. Дякуємо усім учасникам за видовищні змагання і шалену бурю емоцій. Нам надзвичайно цікаво було спостерігати за кожним матчем.

Олена Уніловська, курсант І курсу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X