Семінар завершено – мети досягнуто!

21-07-2017 Переглядів: 47

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ завершив роботу міжнародний семінар «Популяризація професії поліцейського серед молоді. Система відбору на службу в поліції Баварії. Вступний конкурс» за сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 1

Впродовж тижня Крістіан Гола, головний комісар поліції, І підрозділу Баварської поліції готовності в Мюнхені та Клаудія Фізелер, старший комісар поліції, радник з питань прийому на службу ділилися з українськими фахівцями особливостями системи відбору на службу в поліцію, розповідали про вступні випробування та вимоги до кандидатів, організацію та проведення вступного конкурсу, а також про популяризацію професії поліцейського серед молоді.

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 2

Німецькими колегами надані змістовні та якісні матеріали, які. без сумніву, використовуватимуться у подальшій роботі. Зокрема, на розгляд керівництва МВС і Національної поліції будуть надані рекомендації й пропозиції щодо корегування програм конкурсного відбору до вищих навчальних закладів.

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 3

Ректор Національної академії генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй подякував Фонду Ганса Зайделя за активне сприяння у продовженні тісної співпраці з Баварською поліцією та її кращими представниками.

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 4

А координатор семінару з української сторони – проректор НАВС Сергій Чернявський наголосив: «Кожен учасник повинен обов’язково скористатися тими ідеями і напрацюваннями, які необхідні саме у його напрямку діяльності. Семінар досяг мети і в подальшому, ця робота буде продовжуватись».

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 5

Підсумовуючи, можна зазначити, що це був надзвичайно цікавий і насичений тиждень. Обмін думками, відеопрезентаціями, профорієнтаційними матеріалами, які зацікавили як одну так і іншу сторони. Сподіваємось, що отримані рекомендації стануть надійним підґрунтям, завдяки якому ми зможемо покращити систему відбору на навчання та службу в поліцію.

Семінар завершено – мети досягнуто! Фото 6

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X