Семінар для співробітників курсової ланки навчальних підрозділів

18-02-2015 Переглядів: 257

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ відбувся навчально-методичний семінар «Методи та прийоми профілактичної роботи серед курсантської молоді. Роль індивідуально-виховної роботи у попередженні надзвичайних подій серед особового складу академії» для співробітників курсової ланки навчальних підрозділів.

Окрім начальників курсів, їх заступників та командирів взводів на зустрічі були присутні керівники відділів за напрямами порушених питань, а також ректор Володимир Чернєй та проректор Валерій Сокуренко.

Семінар для співробітників курсової ланки навчальних підрозділів

Була розглянута велика кількість питань, з якими зустрічаються начальники курсів у повсякденній діяльності. Так, наприклад, начальник навчально-методичного центру Таїсія Корж-Ікаєва виступила з пропозиціями щодо графіку організації навчального процесу, практики та стажування; начальник відділу організації служби Дмитро Швець оповістив про підготовку особового складу до несення служби, зокрема забезпечення пропускного режиму та внутрішнього розпорядку; начальник відділення інспекції з особового складу Віктор Гунько наголосив на ролі адміністративно-командного складу у забезпеченні виконання вимог Дисциплінарного статуту ОВС; інспектор відділення комплектування та проходження служби перемінним складом Максим Іващенко довів відомості про порядок проведення розподілу випускників академії для подальшого проходження служби у комплектуючих підрозділах; старший психолог відділення психологічного забезпечення Альона Болишева розповіла про способи формування позитивного іміджу у керівництва курсової ланки; керівником медичного відділу Сергієм Березовським були розглянуті актуальні питання збереження здоров’я перемінного складу академії, а заступник начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Дмитро Тригуб у своєму виступі наголосив на використанні основних методів та форм індивідуально-виховної роботи з курсантами.

Семінар для співробітників курсової ланки навчальних підрозділів

Кожне з питань було докладно роз’яснене присутнім, а бажаючі могли внести свої зауваження та пропозиції щодо будь-якого напрямку роботи на розгляд керівництва академії.

На закінчення семінару слово взяв ректор Володимир Чернєй, який зауважив на необхідності керівникам курсової ланки бути особистим прикладом для підлеглих, постійно підвищуючи свій культурний і освітній рівень та неухильно дотримуватись вимог наказів та статутів. Також він наголосив на уважному і справедливому ставленні до прохань та потреб курсантів, адже певною мірою всі учасники зібрання відповідають за долі майбутніх правоохоронців.

Леонід Кальченко, ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X