Розвиток духовного світу особистості

12-02-2016 Переглядів: 597

У сучасного суспільства особливо актуальною проблемою є формування духовності суспільної культури. Могутнім засобом виховання особистості є мистецтво, яке відображає в художньому образі принципово новий рівень дійсності, виступає як універсальний засіб бачення повноцінного світу очима іншої людини, перетворення зовнішніх культурних чинників у внутрішній духовний світ особистості. Мистецтво є одним із способів передачі та вираження почуттів та емоцій.

Розвиток духовного світу особистості

Напередодні дня Святого Валентина – покровителя всіх закоханих, у Центральному народному домі Івано-Франківська творчі колективи міста за допомогою музичного мистецтва намагалися донести до глядачів велич одного з найсильніших переживань, яке відчуває людина – любові. Концертну програму «Щоб серця коханням наповнялись» відвідали курсанти факультету № 3 (м. Івано-Франківськ). Глядачі мали змогу насолодитися чудовим звучанням українських пісень про кохання, милуватися плавними рухами виконавців віденського вальсу та слухати ритмічні джазові мелодії.

Концертна програма була доволі цікавою і нагадала всім про ті солодкі моменти щастя, коли нас переповнюють почуття від кохання, що залишаються з людиною на усе життя.

Розвиток духовного світу особистості

Факультет № 3, м. Івано-Франківськ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X