Розширення міжнародного співробітництва

21-03-2017 Переглядів: 107

У Національній академії внутрішніх справ з робочим візитом перебували Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Ерне Кешкень, Надзвичайні і Повноважні посли України в Угорщині різних років – Василь Дурдинець, Орест Климпуш та Дмитро Ткач. Відомчий заклад освіти представляли: ректор Володимир Чернєй, проректори Станіслав Гусарєв та Руслан Сербин, начальник відділу організації науково-дослідної роботи Анна Титко, начальник відділу міжнародних зв’язків Михайло Акімов.

Розширення міжнародного співробітництва

Під час зустрічі гості ознайомилися з історією, сучасною структурою академії, організацією навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у НАВС, її роль у здійсненні реформування МВС України, а також обговорили потенційні можливості подальшого співробітництва з угорською стороною.

Розширення міжнародного співробітництва

Розширення міжнародного співробітництва

Головуючий заходу Володимир Чернєй зауважив на тому, що академія активно бере участь у змінах, що відбуваються у відомстві, а також окремо зупинився на міжнародній співпраці вишу, зокрема вивчення і запровадження в освітній процес міжнародного досвіду. «Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу і плідної співпраці. Сподіваюсь, що сьогоднішня зустріч знайде продовження у перспективних напрямах співробітництва», - зазначив ректор.

Розширення міжнародного співробітництва

Людмила Зеленко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X