Розпочато підвищення кваліфікації майбутніх керівників

25-03-2015 Переглядів: 77

У черговий раз в Національній академії внутрішніх справ розпочалося підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України. Метою навчання є поглиблене вивчення законодавчої бази та отримання навичок у відповідності до високих професійних вимог керівної посади.

Розпочато підвищення кваліфікації майбутніх керівників

Відповідно до службової телеграми керівництва МВС України в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ з 23 березня розпочалися відповідні заняття. Строк навчання зазначеної категорії слухачів становить 10 діб (100 годин навчання), протягом яких науково-педагогічний склад академії та представники профільних департаментів та управлінь МВС України будуть формувати в слухачів навички організації та планування управлінської діяльності, організації взаємодії з державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі органів внутрішніх справ України.

Розпочато підвищення кваліфікації майбутніх керівників

В перший день, по завершенню організаційних зборів, розпочалось вхідне тестування, під час якого до кандидатів завітав ректор академії Володимир Чернєй та побажав успіхів та плідних результатів їх навчання.

Згодом офіцери складуть заліки з вогневої, загальної та спеціальної фізичної підготовки, а також прослухають лекційні, семінарські та практичні заняття, під час яких у них є можливість поглибити власні знання та отримати навички, необхідні для сучасного управлінця.

Леонід Кальченко
(за інформацією інституту післядипломної освіти)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X