Робочі будні колективу

27-02-2017 Переглядів: 215

З 27 лютого робочий тиждень у навчально-науковому інституті № 3 розпочався загальноінститутським шикуванням на плацу та урочистим підняттям Державного прапора України.

Робочі будні колективу

Цього дня лави перемінного особового складу факультету № 1 поповнили курсанти випускного 3-го курсу, які з січня проходили стажування у практичних підрозділах Національної поліції України.

Керівник інституту, полковник поліції Олексій Калюк довів до постійного та перемінного особового складу нагальні питання життєдіяльності навчального підрозділу, організацію освітнього процесу, основні завдання, які стоять перед колективом у найближчі дні та на перспективу. Олексій Миколайович звернувся до випускників факультету з побажаннями їм вдалого захисту стажування, а в подальшому гідно здати державну атестацію.

Також у присутності офіцерів, слухачів магістратури та перемінного складу Олексій Калюк привітав окремих курсантів факультету № 1, які своєю працею, досягненнями примножують славні здобутки академії та вручив їм заслужені нагороди.

Робочі будні колективу

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість відзначені Подяками від Міністра внутрішніх справ рядові поліції Сергій Богдан та Богдан Дзядченко.

Срібна призерка Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юнаків ІТФ з таеквондо, рядовий поліції Надія Шока, отримала медаль та грамоту.

За активну допомогу під час стажування у діяльності ветеранського та волонтерського руху воїнів-афганців Коростишівського району Житомирської області вручено Подяку від громадської організації рядовому поліції Юрію Князєву.

Відзначили і офіцерів інституту. Співробітникам наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку, підполковнику поліції Євгену Коржу та майору поліції Дмитру Куценку, керівник інституту вручив свідоцтва про закінчення курсів підвищення кваліфікації за програмою «Найбільш ефективні та стандартизовані техніки проведення тестувань із застосуванням поліграфа».

Робочі будні колективу

Закінчилось загальноінститутське шикування проходженням урочистим маршем перемінним особовим складом підрозділу.

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X