Робоча зустріч

18-05-2015 Переглядів: 72

14 травня в Національній академії наук за ініціативи Програмного офісу з наркотиків та злочинності в Україні (UNODC) відбулась розширена зустріч з членами робочої групи з питань ВІЛ/СНІДу та взаємодії з групами ризику. У її засіданні взяли участь представники зацікавлених підрозділів МВС України (УПНОН, ДКЗ, УМЗР), регіональних профспілок атестованих працівників ОВС України, а також фахівці громадських організацій. Участь у заході взяв і представник Національної академії внутрішніх справ – начальник наукової лабораторії Олександр Стрільців.

Робоча зустріч

Під час зустрічі опрацьовувалось два питання – представлення UNODC Проекту політики МВС України щодо протидії ВІЛ/СНІД під час виконання службових обов’язків працівниками органів внутрішніх справ, а також Плану організаційних завдань та заходів МВС України з протидії ВІЛ-інфекції/СНІД серед особового складу органів та підрозділів внутрішніх справ та військовослужбовців Національної гвардії України у 2015-2018 роках.

Обговорення вказаних питань обумовлено прийняттям 20 жовтня 2014 року Верховною Радою України Закону України «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки», яким покладається на визначені органи виконавчої влади, зокрема МВС України, обов’язок розробити проекти актів щодо регламентування виконання зазначеної програми.

Представник академії взяв плідну участь в обговоренні положень вказаних документів та надав свої пропозиції до них.

Олександр Стрільців

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X