Робоча зустріч керівництва інституту з молодшими командирами

10-02-2015 Переглядів: 302

Відповідно до наказу ректора академії від 31.12.2014 № 2026 «Про покладання виконання обов’язків помічників начальників курсів, старшин курсів, заступників командирів навчальних взводів та командирів відділень на курсантів та слухачів НАВС» у навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України затверджено тематичний план та розпочалися заняття у школі молодших командирів з функціональної, психологічної та стройової підготовки.

Робоча зустріч керівництва інституту з молодшими командирами

Зокрема, 9 лютого в.о. начальника інституту полковник міліції Володимир Клачко зустрівся з молодшими командирами факультетів навчального підрозділу.

Виступаючи перед присутніми, він звернув увагу на ті нагальні питання життєдіяльності, з якими перемінний особовий склад стикається кожного дня: проблеми перепускного режиму, належне несення служби добовими нарядами, внутрішній порядок в розташуванні підрозділу, навчальна дисципліна, дотримання правил носіння форменого одягу, розпорядку дня, правил поведінки, особистої безпеки. Всі ці питання лежать у площині діяльності молодших командирів, як помічників начальників курсів.

Робоча зустріч керівництва інституту з молодшими командирами

Звернув увагу Володимир Миколайович і на основні завдання молодших командирів, які викладені у Положенні про молодших командирів у Національній академії внутрішніх справ (наказ НАВС від 24.09.2014 №1360), їх права, а також на організаційну складову їх діяльності – стимулювання за належне виконання своїх службових обов’язків.

Робоча зустріч керівництва інституту з молодшими командирами

Основні вимоги до молодших командирів були озвучені керівництвом. Тепер їх черга довести свою спроможність забезпечити у підпорядкованих навчальних групах належне дотримання внутрішнього порядку та дисципліни.

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X