Робоча зустріч із курсантами

02-06-2015 Переглядів: 203

27 травня керівний склад Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України провів робочу зустріч з курсантами, які нині перебувають в центрі спеціальної та фізичної підготовки НАВС.

На заході були присутні: начальник інституту полковник міліції Клачко В.М., заступник начальника з навчально-методичної та наукової роботи полковник міліції Калюк О.М., начальник факультету громадської безпеки підполковник міліції Перкатий Р.М. та начальника кафедри теорії держави та права підполковник міліції Завальний А.М.

Очільник інституту зазначив, що після закінчення літньої екзаменаційної сесії першокурсники передислокують для подальшого навчання і проходження служби на територію ННІПФПМГБПСНГУ. Володимир Миколайович розповів, що для них підготовлені чудові умови для проживання і навчання.

Робоча зустріч із курсантами

Далі виступив заступник начальника інституту, який наголосив на тому, що курсанти мають гідно представляти українську міліцію, тому необхідно мати високий рівень знань та дисципліни. Майбутні працівники міліції повинні довести, що вони будуть здатні повернути довіру людей до правоохоронців і зробити наше майбутнє кращим. Олексій Миколайович зосередив найбільшу увагу на тому, що зараз готують майбутніх працівників патрульної служби і тому курсанти, повинні зробити все від них залежне, аби доказати, що вони мають достойний рівень першопочаткової підготовки. Він також зауважив, що відмінне навчання це запорука досягнення високих цілей у подальшому житті і кар’єрі.

У свою чергу начальник інституту Клачко В.М. додав, що хто вчиться – той відпочиває, хто не вчиться – той відповідає. Також розповів про те, що в інституті існує система заохочень курсантів, які відмінно навчаються, тому побажав усім наполегливості й старанності.

Зустріч завершилась побажаннями вдало здати літню екзаменаційну сесію та гарно відпочити.

За інформацією Навчально-наукового інституту
ПФПМГБПСНГУ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X