Робоча нарада

22-07-2017 Переглядів: 57

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ відбулася робоча нарада за участю керівництва вишу та начальників усіх його структурних підрозділів.

На порядку денному стояли такі важливі питання як особливості цьогорічної вступної кампанії, завершення навчального року та підготовка до нового, оновлення матеріально-технічної бази та інші важливі аспекти для якісного забезпечення життєдіяльності академії.

Очільник вишу генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй підбив підсумки роботи та доручив керівникам навчально-наукових інститутів провести ретельну перевірку по існуючих недоліках, здійснити низку заходів щодо підготовки до нового навчального року та неухильного виконання намічених стратегічних завдань із забезпечення повноцінного та якісного навчального процесу на майбутній рік. Адже перед НАВС стоять надзвичайно важливі завдання, зокрема, підвищення рівня професійної підготовки нової генерації української поліції. Тож попереду копітка та відповідальна робота на усіх напрямах діяльності вишу.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X