Різдвяна казка для малечі

19-01-2015 Переглядів: 46

У суботу, 17 січня, на передодні cвята Хрещення Господнього у навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України Національної академії внутрішніх справ для дітей недільних шкіл Лівого берега Києва, а також для дітей працівників НАВС було проведено Різдвяне свято. Захід організовано главою відділу освіти та катехізації Київського Єпископатства отцем Сергієм Бойко спільно зі Свято-Ольгінською Парафією УПЦ Київської Єпархії м. Києва.

Різдвяна казка для малечі

Серед представників духовенства, які вітали дітей, єпископ Ірпінський вікарій Київської Метрополії владика Климент привітав усіх присутніх з Різдвяними святами та подякував від імені Блаженнішого Метрополита Київського і Всієї України Онуфрія та себе особисто керівництво академії, безпосередньо ректора Володимира Чернєя за надану можливість та допомогу у проведенні свята.

Різдвяна казка для малечі

Також були присутні на святі - настоятель Свято-Ольгінського собору протоієрей Всеволод Рибчинський, настоятель Храму св. Петра і Павла при НАВС протоієрей Валерій Новаш.

Малечу заворожило Різдвяне дійство та грандіозне лазерне шоу. Наприкінці кожна дитина отримала солодкий подарунок.

Різдвяна казка для малечі

Відділення соціально-гуманітарної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X