Різдво на Прикарпатті

15-01-2015 Переглядів: 103

Перше Різдво на Прикарпатті відсвяткував учень юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Антон Утешев, уродженець Донецька. У родинному колі прикарпатських сімей він відчув радість і мир Святвечора, побував на нічному богослужінні у Соборі Преображення Господнього, що розташований у мікрорайоні Пасічна міста Івано-Франківська, побачив вертеп і маланку, навчився колядок, що так дзвінко лунали звідусіль, смакував пампушками і з радістю вбрався у традиційну вишиванку до вечері.

Різдво на Прикарпатті

За час свого перебування Антон потоваришував зі своїми ровесниками, які допомогли йому адаптуватися до нового середовища. Завдяки старанням небайдужих людей, щирих у любові та добрих серцем, здійснилася найзаповітніша мрія Антона – він побував у горах. Цілий день насолоджувався чистим гірським повітрям, катався на підйомнику, милувався пейзажами засніжених гір, відвідав мальовниче гуцульське місто Яремче, де на ринку ознайомився з художніми виробами майстрів Прикарпатського краю.

Різдво на Прикарпатті

Досить цікавою для Антона також була екскурсія історичним середмістям Івано-Франківська та відвідування краєзнавчого і мистецького музеїв Прикарпаття.

А 11 січня Антон поповнив лави вболівальників Франківського баскетбольного клубу, відвідавши матч Суперліги між командами БК «Говерла» та БК «Будівельник», який відбувся у манежі коледжу фізичної культури. Там він познайомився з талісманом клубу Мішою, танцювальною групою підтримки, легіонерами БК «Говерла» Меккі Макнайтом та Рікардо Гленном.

Різдво на Прикарпатті

Окрім цього за час різдвяних канікул на Прикарпатті Антон мав можливість відвідати кінотеатр «Люм’єр», басейн Івано-Франківського коледжу фізичної культури, тренажерний зал. Ми сподіваємося, що Різдво 2015 року назавжди залишить приємні спогади у душі юнака. Окремим спомином для нього також стане прийом на святкуванні Різдва для одиноких та сиріт, що є доброю українською давньою традицією, яка дарує не лише гарний настрій та піднесеність духу, а й дає можливість подарувати свято тому, хто дуже потребує цього.

Різдво на Прикарпатті

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X