Рідні стіни не допомогли

20-02-2015 Переглядів: 60

Сьогодні футзальний клуб НАВС віддалив майже на шість пунктів одного із своїх найбільших переслідувачів по турнірній таблиці – футзальний клуб Національного технічного університету України Київського політехнічного інституту (НТУУ «КПІ»). В доволі жорсткій боротьбі в гостях у свого опонента «динамівці» ще в першому таймі подали заявку на перемогу, виграючи 5:1. Друга двадцятихвилинка виявилася більш тривожною, гравці НАВС дещо зарано повірили в перемогу внаслідок чого поплатилися – ФК «Політехнік» скоротив відставання до двох м’ячів.

Рідні стіни не допомогли

Рідні стіни не допомогли

Але чудес цього дня не відбулося – сконцентрувавши власні сили, НАВС знову заволодів ігровою та територіальною перевагою на паркеті. В підсумку рідні стіни та вболівальники не допомогли ФК «Політехнік» здолати лідера Вищої ліги. Рахунок 6:3 на користь НАВС цілком логічний для команд, які ще й до того територіально розташовані в нашому рідному Солом’янському районі столиці..

Рідні стіни не допомогли

Рідні стіни не допомогли

Керівництво футбольного клубу висловлює подяку курсовим офіцерам, начальникам курсів, а особливо заступникам начальників інститутів з навчальної роботи, які розуміють важливість спільної справи та сприяють у своєчасному прибутті гравців збірної НАВС на ігри.

Рідні стіни не допомогли

Рідні стіни не допомогли

За інформацією ФК «Динамо-Академія».

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X