Ректор НАВС взяв участь у розподілі курсантів випускного курсу

08-06-2015 Переглядів: 77

8 червня у Прикарпатському факультеті відбувся персональний розподіл курсантів випускного курсу для подальшого проходження служби в органах внутрішніх справ України за участю ректора Національної академії внутрішніх справ генерал-майора міліції Володимир Чернєя, начальника УМВС в Івано-Франківській області полковника міліції Віктора Шкутова та представників кадрового забезпечення комплектуючих підрозділів.

Ректор НАВС взяв участь у розподілі курсантів випускного курсу

Відкрив захід ректор академії, який побажав курсантам легкої служби, завжди дотримуватись принципів чесності, людяності та справедливості. Також керівник вищого навчального закладу подякував усім за правильний підхід і добросовісне ставлення до навчання та дисципліни.

За погодженням з керівниками (Г)УМВС України курсанти були розподілені по різних областям України. Всім випускникам запропоновано посади відповідно до отриманої спеціалізації, а також доведено порядок проведення персонального розподілу та роз’яснено процедуру перерозподілу до інших територіальних органів внутрішніх справ.

Після закінчення розподілу члени комісії побажали курсантам набуття досвіду у практичних підрозділах ОВС і у подальшому успішного складання випускних іспитів.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X