Ректор НАВС Володимир Чернєй вшанував пам'ять жертв війни в Україні

22-06-2015 Переглядів: 201

22 червня Київ разом з усією Україною відзначав День скорботи і пам’яті жертв війни в Україні.

Нацистська Німеччина атакувала радянські території по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря; перші німецькі бомби цього дня впали і на столицю України. Розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 рр. як складова Другої світової війни. Український напрям, за планом «Барбаросса», був одним з найголовніших. Попри героїзм і мужність військових, на початок грудня 1941 року війська Вермахту окупували практично всі землі України. На території нашої держави загинуло багато ні в чому невинних людей.

Кожен раз в цей день ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу Перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані.

Ректор НАВС Володимир Чернєй вшанував пам'ять жертв війни в Україні

Так, у столичному парку ім. Миколи Островського ректор Національної академії Володимир Чернєй разом з керівництвом Солом’янської райдержадміністрації та іншими представниками навчальних закладів району поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам-визволителям. Потому відбувся молебень за упокій душ та за долю нашої держави.

Ректор НАВС Володимир Чернєй вшанував пам'ять жертв війни в Україні

Під залпи вогню пролунав Гімн України в знак того, що всі ми пам’ятаємо героїв, які віддали свої життя заради того, щоб ми жили під мирним небом.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X