Ректор академії взяв участь у заходах в ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка

22-09-2016 Переглядів: 552

На урочистості з нагоди відновлення діяльності Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка прибув Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, керівники провідних підрозділів МВС, Національної поліції України, відомчих навчальних закладів тощо. Зокрема, Національну академію внутрішніх справ представляв ректор, генерал поліції третього рангу Володимир Чернєй.

Ректор академії взяв участь у заходах в ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка

Віднині Луганський університет займатиме частину будівлі Сєвєродонецької обласної загальноосвітньої школи–інтернату І-ІІІ ступеню міста Сєвєродонецьк, де тепер продовжуватиме готувати поліцейських, які в майбутньому забезпечуватимуть публічний порядок у нашій державі.

Ректор академії взяв участь у заходах в ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка

У своєму виступі Арсен Борисович висловив сподівання щодо успішної повноцінної діяльності ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка після труднощів, які спіткали університет під час передислокації з тимчасово окупованої території України. Також він зазначив, що для цього було створено робочу групу, в склад якої увійшли й керівники потужних вишів системи МВС.

Також до слова був запрошений ректор НАВС Володимир Чернєй, який зазначив, що академія давно і плідно співпрацює з луганськими колегами як в науковій, так і в практичній площині. «У непрості часи для університету наш навчальний заклад одразу відгукнувся та запропонував продовжити навчання в Національній академії. Колектив доклав всіх зусиль задля успішного отримання якісної освіти, створив належні умови для проживання, психологічної адаптації і виховання. Чужих дітей не буває, і тому у нас спільні завдання – якісна підготовка нової генерації поліцейських», - підкреслив очільник вишу.

Потому Володимир Васильович запевнив, що ректорат, Вчена рада і надалі підтримуватимуть цей навчальний заклад, щоб освітній процес повернувся у своє русло. Підтверджуючи свої слова, він передав у фонд університету велику кількість наукової та художньої літератури, мультимедійні посібники та матеріали.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X