П’яті наукові читання, присвячені пам’яті академіка В.В. Копєйчикова

18-11-2015 Переглядів: 139

17 листопада кафедрою теорії держави та права Національної академії внутрішніх справ на базі Центру спеціальної та фізичної підготовки проведено п’яті наукові читання, присвячені пам’яті академіка В.В. Копєйчикова.

П’яті наукові читання, присвячені пам’яті  академіка В.В. Копєйчикова

Метою щорічних наукових читань є увічнення пам’яті та популяризації наукового доробку академіка Копєйчикова В.В.; поглиблення знань з актуальних питань існування держави та права в сучасний період; здобуття навичок наукової роботи, виступів перед широкою аудиторією та ведення дискусій; з’ясування основних закономірностей генезису права та еволюції правових уявлень у світі, що глобалізується.

З вітальним словом виступив перший проректор Національної академії внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор Станіслав Гусарєв.

У рамках читань були заслухані та оцінені наукові доповіді курсантів структурних підрозділів Національної академії внутрішніх справ та представників інших навчальних закладів України.

Курсанти, які представили найкращі наукові повідомлення були нагороджені дипломами лауреата конкурсу Національної академії внутрішніх справ імені В.В. Копєйчикова.

П’яті наукові читання, присвячені пам’яті  академіка В.В. Копєйчикова

За результатами наукових читань на веб-порталі Національної академії внутрішніх справ планується розмістити електронний збірник тез наукових повідомлень.

Лазнюк Н.В.,
Тихомиров Д.О.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X