Проводимо лекції – отримуємо бажані результати

29-10-2014 Переглядів: 141

Нещодавно в столичному Будинку вчителя проведено робочу зустріч заступників директорів загальноосвітніх закладів з виховної роботи Шевченківського району.

Проводимо лекції – отримуємо бажані результати

Серед запрошених був і навчально-науковий інститут підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, що представляв Національну академію внутрішніх справ, а також представники ЗМІ.

Проводимо лекції – отримуємо бажані результати

Від інституту виступали: начальник відділення соціально–гуманітарної роботи майор міліції Віталій Редька з лекцією профорієнтаційного спрямування, голова курсантського самоврядування НАВС Сергій Хілінський («Захист населення під час надзвичайних ситуацій»), представниці юридичної клініки інституту Анастасія Безчастна («Взаємодія працівників правоохоронних органів з членами виборчої комісії під час проведення виборів у Верховну Раду України») і Наталія Тодоровська («Вплив соціальних мереж на розвиток дитини»).

Проводимо лекції – отримуємо бажані результати

Виступи не залишились байдужими для учасників заходу. Представники академії отримали запрошення відвідати школи, ліцеї, технікуми та інші заклади освіти Шевченківського району з лекціями профорієнтаційного спрямування.

Анастасія Чекулаєва

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X