«Протидія злочинності: теорія та практика»

21-10-2016 Переглядів: 145

За такою назвою 19 жовтня в Національній академії прокуратури України відбулась VII Всеукраїнська науково-практична конференція за організаційної підтримки Генеральної Прокуратури України, Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса, Національної академії правових наук України та Союзу юристів України.

«Протидія злочинності: теорія та практика»

На запрошення організаторів конференції від академії у заході взяли безпосередню участь: проректор Чернявський С.С., директор інституту післядипломної освіти Удалова Л.Д., секретар Вченої ради Василевич В.В., професори Шакун В.І., Колб О.Г., Садченко О.О. та доцент Кобець М.В., завідувачі загальноакадемічних кафедр Рожнова В.В., Левченко Ю.О., Самодін А.В., завідувачі наукових лабораторій Вознюк А.А., Стрільців О.М., докторант Юсупов В.В.

«Протидія злочинності: теорія та практика»

Зважаючи на високий науково-практичний рівень конференції, безпосередню участь у ній відомих вчених та практиків юриспруденції, важливість проблем протидії злочинності в сучасних умовах функціонування судових та правоохоронних органів в Україні, а також реформування системи відомчої освіти, метою конференції стало об’єднання зусиль науковців і практичних працівників у розв’язанні проблем протидії злочинності, а також вироблення рекомендацій щодо удосконалення кримінального, кримінально-виконавчого та кримінального процесуального законодавства.

«Протидія злочинності: теорія та практика»

Публічні виступи учасників заходу стосувалась: сучасного стану протидії злочинності та проблемам її нормативного забезпечення; розробки та впровадження заходів протидії злочинам в окремих сферах; проблемам захисту інтересів особи, суспільства і держави у кримінальному провадженні; удосконаленню порядку виконання та відбування покарань; використання рішень Європейського суду з прав людини у практиці органів досудового розслідування, прокуратури та суду; проблемам релігійного екстремізму через призму кримінології; кримінологічним факторам впливу на стан злочинності в Україні.

«Протидія злочинності: теорія та практика»

За результатами виступів та дискусій, а також рекомендацій конференції організаторами планується видання окремого збірника тез доповідей учасників, електронний варіант якого також буде розміщений на офіційному веб-порталі Національної академії прокуратури України.

«Протидія злочинності: теорія та практика»

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X