Профорієнтаційна робота для майбутніх випускників

18-02-2015 Переглядів: 108

Курсант першого курсу центру спеціальної та фізичної підготовки НАВС Юлія Деміхова та начальник курсу НАВС Сергій Бєлунічев нещодавно завітали у рідну Конотопську гімназію, що у Сумській області.

Навчальний заклад має 26 учнівських колективів, де навчаються 720 гімназистів, які здобувають якісну базову освіту загальноосвітньої школи і мають можливість профільного навчання на суспільно-гуманітарному, фізико-математичному відділеннях та відділенні іноземних мов.

Профорієнтаційна робота для майбутніх випускників

Під час зустрічі з учнями гімназії було продемонстровано фото- та відеоматеріали з цьогорічної присяги в Національній академії внутрішніх справ. Також, щоб зацікавити юнаків та дівчат, відео супроводжували власною розповіддю про захоплююче курсантське життя та роздали агітаційні буклети НАВС, а також відповіли на запитання стосовно професійної діяльності правоохоронця, умов вступу до академії, навчання та проживання курсантів тощо.

Профорієнтаційна робота для майбутніх випускників

Як згодом виявилось, профорієнтаційна робота була успішною, адже декілька юнаків зателефонували за вказаними на листівках контактними номерами телефонів та докладніше розпитали про вступ до академії. Також, дехто навіть звернувся до районного відділу міліції щодо оформлення особової справи. Отже, профорієнтація є ефективним способом зацікавлення молоді правоохоронними органами і тому Конотопська гімназія – це не останній навчальний заклад, де планується її провести.

Сергій Бєлунічев

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X