Прогулянка столицею

06-11-2015 Переглядів: 51

31 жовтня першокурсники Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів відвідали центр столиці нашої мальовничої держави.

Цікава прогулянка теплого осіннього дня в колі добрих друзів надихає кожного. Курсанти провели надзвичайно цікаву екскурсію, збагатили свій культурний та моральний розвиток.

Прогулянка столицею

Прогулянка всесвітньовідомим Хрещатиком – головною вулицею країни, відвідини виставки знаменитих картин, деякі з яких занесені до «Книги рекордів Гінеса», чаруюча атмосфера Лялькового театру, де вистава «Котигорошко» надихнула кожного на постановку своєї казки – все це, і багато іншого зібрано у нашому Києві.

Крім того, курсанти поспілкувалися з іноземцями, послухали музику бродячих виконавців, а учні однієї з київських шкіл влаштували флеш-моб, в якому курсанти взяли активну участь.

Прогулянка столицею

Виснажливий, насичений приємними відчуттями день подарував першокурсникам чимало спогадів. Так і пишеться історія, в цьому і полягає буття суспільства, до якого невідривно приєднана наша академія.

Прогулянка столицею

Зозуля Н.О.,
фото: Березовська А.О.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X