Профорієнтаційна робота

18-01-2017 Переглядів: 136

Протягом кінця грудня минулого року та січня поточного року курсанти навчально-наукового інституту № 3 НАВС під час проходження стажування в практичних підрозділах управлінь поліції, паралельно проводять профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів середніх загальноосвітніх шкіл. Курсанти при проведенні таких зустрічей з учнями розповідають про кількість факультетів, що є в структурі академії, яких фахівців готують на кожному з факультетів, про навчання, про проходження курсантами стажування в практичних підрозділах поліції, про їх дозвілля та інші цікаві речі, які проходять в академії.

Профорієнтаційна робота

Учні та вчителі охоче та із зацікавленістю слухають наших курсантів. Відрадно, що деякі з них виявляють бажання вступати на навчання до Національної академії внутрішніх справ.

Так, 12 та 18 січня курсанти провели такі заходи у спеціалізованій школі № 251 імені Хо Ши Міна з поглибленим вивченням англійської мови та гімназії № 34 «Либідь ім. Віктора Максименка» м. Києва, де школярі заповнили анкети вступника.

Курсанти провели досить плідну роботу в різних куточках нашої держави з відеоматеріалами та інформаційними буклетами про Національну академію внутрішніх справ.

Профорієнтаційна робота продовжується.

Антоніна Здрілько, ВСГР ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X