Профорієнтаційна робота зі школярами

15-09-2014 Переглядів: 51

Всім добре відомо, що НАВС – заклад освіти із добре розвинутими спортивними традиціями як у любительському, так і в професійному спорті. Тож, кращої нагоди для проведення профорієнтаційної роботи, ніж День фізичної культури та спорту, годі й шукати. Адже спортивні змагання не лише сприяють вихованню таких важливих рис характеру, як наполегливість, воля до перемоги, сміливість, колективізм, дружба, але й мають вирішальне значення в організаційному зміцненні та пожвавленні всієї діяльності колективів і, насамперед, сприяють залученню населення до систематичних занять спортом.

Активом курсантського самоврядування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України була організована зустріч з учнями 11-их класів спеціалізованих ЗОШ №113 та №274 Дарницького району для проведення з ними профорієнтаційної роботи.

Профорієнтаційна робота  зі школярами

Школярі з захопленням спостерігали за перебігом змагань, які організувала кафедра вогневої та спеціальної фізичної підготовки, й самі спробували свої сили та прийняли безпосередню участь у заході. Так, команда дівчат посіла третє місце у командному змаганні «Естафета». Старшокласники спробували свої сили й в інших видах спорту, зокрема згинання й розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, біг 100 м. тощо.

Курсантський актив особистим прикладом показав, що заняття спортом є дуже важливим, оскільки загартовується характер, здорове тіло й дух.

Профорієнтаційна робота  зі школярами

Після закінчення змагань для школярів було організовано ознайомчу екскурсію по території навчального підрозділу, де вони мали можливість отримати відповіді на питання, які їх цікавлять. Старшокласники за активну участь у святі отримали книгу «Олімпійський у серцях вогонь», диплом і, звичайно ж, солодкий подарунок.

Профорієнтаційна робота  зі школярами

Олена Ремез,
голова курсантського самоврядування
НІ ПФПМГБНГУ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X