Професійна підготовка магістрів під час педагогічної практики

21-04-2017 Переглядів: 191

21 квітня у ННІ №1 здобувачі ступеня вищої освіти магістра захистили педагогічну практику, яка мала на меті забезпечити поєднання теоретичної підготовки майбутніх професіоналів із їх практичною діяльністю в навчальних закладах, сприяти формуванню творчого ставлення фахівця до педагогічної діяльності, визначити ступінь його професійної придатності і рівень педагогічної спрямованості.

Професійна підготовка магістрів під час педагогічної практики

Так, магістри отримали можливість відчути себе на робочому місці науково-педагогічного працівника, закріпити набуті в академії теоретичні знання у вигляді практичних навичок. Адже кожен був залучений на проведення конкретного заняття під керівництвом досвідчених викладачів. У процесі такої діяльності слухачі в ролі педагогів мали перспективу набути певного досвіду роботи в педагогічному колективі та показати свій рівень теоретичної підготовки, застосувати знання навчальних програм і підручників для організації і здійснення навчально-пізнавального процесу курсантів.

Професійна підготовка магістрів під час педагогічної практики

Магістри сміливо експериментували, використовували інтерактивні та інформаційно-комунікаційні технології на заняттях у навчальних аудиторіях.

Професійна підготовка магістрів під час педагогічної практики

Керівництво інституту зазначає, що педагогічна практика є невід’ємною складовою навчально-виховного процесу та пишається тим, що значна частина науково-педагогічних викладачів інституту – випускники академії, які є наставниками нинішніх курсантів.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X