Круглий стіл на тему «Проблеми становлення України як демократичної та правової держави»

28-08-2014 Переглядів: 26

17 жовтня 2014 року кафедрою загальноправових дисциплін навчально-наукового інституту права та психології НАВС планується проведення круглого столу на тему «Проблеми становлення України як демократичної та правової держави», метою якого є широкий аналіз теоретико-правових проблем формування України як демократичної та правової держави. Насамперед, особливу увагу планується приділити аналізу проблем суті і змісту ідей правової держави, реалізації принципів правової держави, а також з’ясувати шляхи формування правової та демократичної держави в Україні.

Проведення круглого столу відбудеться в рамках відзначення у місті Києві 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».

До участі у науковому заході запрошуються представники громадських організацій міста Києва, науково-педагогічні, наукові та педагогічні працівники, ад’юнкти, здобувачі, студенти, курсанти, школярі, а також всі бажаючі.

Початок круглого столу о 13 год. 30 хв., початок реєстрації учасників о 13 год. 00 хв. (зал засідань Вченої ради навчально-наукового інституту права та психології Національної академії внутрішніх справ (м. Київ, вул. Кудряшова, 8).

Заявки на участь, матеріали виступів, пропозиції та побажання до 1 жовтня 2014 року надсилайте модератору круглого столу – Пустовіт Жанні Миколаївні (тел.: 050-384-28-94, e mail: [email protected]). Бажано заздалегідь повідомити про використання мультимедійних, відео-, іміджевих матеріалів.

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторів:

Тетяна Кулик – тел.: (093)9589287;

Світлана Лов’як – тел. (067) 787-84-56.

!!! Організаторами круглого столу планується видання електронного збірника матеріалів, який після проведення наукового заходу буде розміщено на офіційному веб-сайті Національної академії внутрішніх справ.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X