Про шкідливість наркотичних засобів

28-09-2016 Переглядів: 510

27 вересня на базі відділу спеціальної та фізичної підготовки відбулася зустріч начальника відділення амбулаторної психіатричної допомоги Державної установи "Центр психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору МВС України" Богдана Манжуленко з курсантами першого курсу.

Богдан Олександрович поінформував присутніх про шкідливі наслідки вживання наркотичних засобів та психоактивних речовин, як вони впливають на людину. Показав першокурсникам шкалу емоційної залежності від наркотичних речовин, описуючи, як легко молодій людині потрапити в біду.

Про шкідливість наркотичних засобів

Суспільство звикло вважати, що вживання наркотиків у будь-якому випадку призводить до деградації особистості та регресу суспільства в цілому. Адже, заради додаткової дози, потенційний наркоман ладен продати не лише матеріальні, а й духовні цінності. Лектор наголосив на тому, що навіть «загравання» з психоактивними речовинами є надзвичайно небезпечним. Курсанти уважно слухали та отримали змістовні відповіді на свої запитання.

Надзвичайно цікавою була інформація про використання наркотичних речовин у медицині. Звичайно, вони можуть дати позитивний ефект лише в тому випадку якщо керувати процесом вживання будуть професіонали. Таким чином, наркотики – це такі речовини, які одним можуть подарувати життя, у інших – забрати можливість мислити та розвиватися, а у третіх – відняти найважливішу з функцій організму – дихати…

Про шкідливість наркотичних засобів

ВСФП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X