Привітання ректора Володимира Чернєя з нагоди 95-річчя НАВС

30-06-2016 Переглядів: 226

Шановні колеги та друзі!

На всіх етапах розвитку України важливе значення надається підготовці правоохоронних кадрів. Цю шляхетну справу вже 95 років поспіль здійснює Національна академія внутрішніх справ. Її ювілей – це не лише можливість вкотре переосмислити зроблене, підбити певні підсумки, відзначити високий професіоналізм, а й разом виробити нову стратегію діяльності.

За останню чверть століття навчальним закладом підготовлено майже п’ятдесят тисяч юристів-правоохоронців, які на різних посадах несуть службу в кожному підрозділі МВС України та Національної поліції України, а також працюють в органах прокуратури, юстиції, СБУ, Державної фіскальної служби, Державної пенітенціарної служби, судових органах, в юридичній сфері тощо. Серед випускників попередніх років 236 генералів, є й Герої України. Окремі з них (або колишні співробітники) в свій час очолювали або очолюють центральні органи виконавчої влади, підрозділи правоохоронної та судової системи.

Відрадно, що саме з НАВС взято естафету підготовки поліцейських по всій країні. Нині вимоги суспільства відповідати світовим стандартам і тенденціям розвитку правоохоронних систем спонукають наш багатотисячний колектив до пошуку нових підходів у здійсненні якісної професійної підготовки кадрів – від патрульного до керівника вищої управлінської ланки.

Поступово зміцнюючи свій потенціал, відповідно до завдань МВС України та Національної поліції України і з урахуванням міжнародної практики, академія розвивається у всіх напрямах інноваційної освітньої діяльності та зарекомендувала себе як провідний науковий і методичний центр, базовий заклад для формування нової генерації правоохоронців.

Звичайно, ще є над чим працювати, адже ми завжди прагнули, щоб наш випускник став справжнім правозахисником, фахівцем найвищого ґатунку, обізнаним і культурним, готовим професійно підтримувати публічну безпеку і порядок, бути гідним громадянином і патріотом своєї держави. Ми маємо зробити все для того, аби майбутні вартові правопорядку були вірні Присязі та Закону, а принципом їхньої діяльності завжди слугувало гасло «Служити і захищати!».

Тож бажаю всьому колективу Національної академії миру, добробуту, натхнення й удачі в усіх справах, щоб Ваша діяльність приносила лише радість і задоволення, додавала сил та наснаги. Зичу, щоб життя у всіх його проявах надихало Вас на нові звершення та дарувало багато неповторних вражень і щасливих днів.

Ректор

В.В. Чернєй

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X