Привітали з професійним святом

03-11-2015 Переглядів: 72

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Цього дня ми вшановуємо тих, хто має відношення до цієї галузі та на кого покладена дуже відповідальна і почесна місія, чия праця сповнена гуманізму, милосердя, любові й тепла. Саме такі люди працюють у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті, щодня вони віддають тепло душі й часточку свого серця особливим діткам.

Колектив навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України НАВС 2 листопада привітав колег підшефного закладу з їх професійним святом.

Привітали з професійним святом

У вітальній адресі від інституту було зазначено: «На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – соціальний захист дітей з особливими потребами, що заснований на принципах індивідуального підходу до кожного. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим гордитися, адже робота соціального працівника завжди була і залишається однією з найшляхетніших у світі!».

Побажавши всім працівникам закладу та їх родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку, благополуччя та невичерпної життєвої енергії, колектив художньої самодіяльності інституту подарував присутнім чудову концертну програму та гарний настрій. А ще малечу пригостили випічкою.

Привітали з професійним святом

Директор дитячого будинку-інтернату Таміла Рогульська щиро подякувала офіцерам та курсантам за постійну підтримку й позитивні емоції, а також наголосила, що її вихованці завжди з радістю чекають зустрічі з нами.

Привітали з професійним святом

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X