Приклад для наслідування

01-12-2015 Переглядів: 100

Розвиваючись, ми обираємо собі наставників, тих кого можна наслідувати, переймати досвід. У навчально-науковому інституті підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів усі представники постійного особового складу індивідуальні, але кожен із них є чудовим прикладом.

Приклад для наслідування

Так, ми завжди із захопленням спостерігаємо за досягненнями Олександра Титаренка. Сила волі, стійкість і неабияка серйозність по відношенню до обраної справи робить його авторитетом в очах курсантів. Майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий призер чемпіонатів світу та чемпіон світу з боротьби, нещодавно підкорив п'єдестал Всеукраїнського рівня у Динаміаді–2015 з боротьби самбо, що проходила у Львові. У ваговій категорії понад 100 кг, де брало участь 20 учасників, наш спортсмен зайняв призове ІІІ місце, тим самим вкотре довівши свою незламність і жагу до перемоги.

Приклад для наслідування

Ми всі підтримуємо нашого викладача і щиро радіємо його новим здобуткам і перемогам. Нехай ніколи не зупиняється на досягнутому, а ми, в свою чергу, намагатимемося відповідати рівню наставника.

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X