Представник Секретаріату ООН перевірятиме знання українських миротворців

23-06-2015 Переглядів: 70

Днями до Національної академії внутрішніх справ прибув представник Департаменту миротворчих операцій Секретаріату ООН Карлос Перальта. Перш, ніж взяти участь у тестуванні кандидатів до направлення у міжнародні миротворчі місії з англійської мови, вогневої та автомобільної підготовки, іноземний гість зустрівся з керівництвом навчального закладу.

Представник Секретаріату ООН  перевірятиме знання українських миротворців

Перший проректор НАВС Станіслав Гусарєв ознайомив зарубіжного колегу зі специфікою навчання кандидатів до миротворчої місії, що здійснюється наразі в академії та зосередив увагу, зокрема на підготовці нових поліцейських – патрульних, які незабаром розпочнуть службу на вулицях Києва. Станіслав Дмитрович наголосив на тому, що для їх навчання були задіяні наші кращі викладачі, а також іноземні інструктори.

Далі виступив проректор Сергій Чернявський, який зазначив, що Національна академія відома не лише в Україні, а й далеко за її межами як потужний науковий центр. Нині її фахівцям доручена розробка найбільш важливих концепцій з реформування органів внутрішніх справ, в якій також використовується й зарубіжний досвід.

Наприкінці зустрічі Карлос Перальта подякував за гостинний прийом. Він також був приємно вражений підготовкою кандидатів до направлення у міжнародні миротворчі місії, відмітивши, що українські миротворці є досить хорошими спеціалістами.

Представник Секретаріату ООН  перевірятиме знання українських миротворців

На добру згадку про перебування у нашому навчальному закладі відбулося пам’ятне фотографування.

Оксана Чміленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X