Правопросвітницька бесіда з підлітками про відповідальність неповнолітніх

22-03-2017 Переглядів: 249

Члени юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Влад Марченко та Ольга Макаревич спільно з доцентом кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права Тетяною Миронюк провели правовий лекторій з учнями сьомого класу спеціалізованої школи № 318 на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх. Культура поведінки».

Правопросвітницька бесіда з підлітками про відповідальність неповнолітніх

Метою даного заняття стало підвищення рівня правової свідомості школярів, правової обізнаності у правопорушеннях. Курсанти розповіли про підстави кримінальної та адміністративної відповідальності, як уникнути вчинення правопорушень, а викладач кафедри вже докладніше розповіла про процесуальний характер притягнення до відповідальності неповнолітніх. Також школярам був продемонстрований навчальний відеоролик щодо відповідальності за вчинення правопорушень неповнолітніми особами.

Другий блок зустрічі з учнями був присвячений культурі поведінки, правилам поводження в різних середовищах. Адже правове виховання повинне починатись ще зі школи, коли дитина вчиться жити серед соціуму. Курсанти та викладачі допомагають дітям та підліткам зростати, виховувати в них почуття відповідальності та усвідомлення букви закону.

Правопросвітницька бесіда з підлітками про відповідальність неповнолітніх

Отож, загальна справа об’єднує членів юридичної клініки «Захист», науково-педагогічних працівників, адміністрацію школи, що дає позитивні результати, тому сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X