Правоохоронці НАВС найсильніші

02-11-2015 Переглядів: 384

Упродовж двох днів, 29 та 30 жовтня, на спортивному майданчику «Динамо-Арена» НАВС проходили змагання по міні-футболу, які проводила Київська міська організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. В турнірі взяли участь футболісти семи найсильніших колективів правоохоронних органів, а саме: Національна гвардія України (НГУ), Головне управління міністерства надзвичайних ситуацій (ГУ МНС), Управління державної охорони (УДО), Національна академія служби безпеки України (НА СБУ), Головне управління МВС України в м. Києві (ГУ МВС), Головне управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) та Національна академія внутрішніх справ (НАВС).

Правоохоронці НАВС найсильніші

Правоохоронці НАВС найсильніші

Відповідно до календаря змагань, команди-учасниці були розподілені на дві групи, а ігри проходили 29 жовтня. До складу група «А» увійшли команди НАВС, ГУ ДФС, УДО та ГУ МНС, до групи «В» – НГУ, НА СБУ та ГУ МВС в м. Києві. В напруженій боротьбі збірна НАВС виборола перше місце, зігравши з такими рахунками: ГУ ДФС 1-2 НАВС, НАВС 4-1 УДО, НАВС 1-1 ГУ МНС. Відповідно у групі «В» перше місце посіла збірна команда Національної гвардії України, а друге Головне управління в м. Києві.

Правоохоронці НАВС найсильніші

Правоохоронці НАВС найсильніші

Півфінальні та фінальні змагання відбулися наступного дня – 30 жовтня. В безкомпромісній боротьбі НАВС розгромила ГУ МВС в м. Києві з рахунком 6:2 та вийшла до фіналу, другим фіналістом стало ГУ ДФС, яке перемогло НГУ з рахунком 2:1. Фінальна зустріч між НАВС та ГУ ДФС змусила добряче попсувати нерви обом командам. Безкомпромісна боротьба за титул «найсильнішого» точилася на кожному клаптику газону «Динамо-Арени». Спочатку наша команда забила гол та повела в рахунку, але за якихось 30 секунд до кінця першого тайму ГУ ДФС відновило паритет – 1:1. Другий тайм проходив під тиском НАВС, але ГУ ДФС вдало захищалось і за 6 хвилин до закінчення гри, провівши стрімку контр-атаку вийшло вперед 2:1. Проте в плани нашої команди такий розвиток подій не входив і за 1 хвилину до закінчення гри НАВС знову відновлює рівновагу 2:2.

Правоохоронці НАВС найсильніші

Правоохоронці НАВС найсильніші

Після завершення фінального свистка настала серія шестиметрових ударів. Спочатку обидві команди провели по голу у ворота, а в другому пробиванні юний голкіпер НАВС першокурсник Григорій Воробйов відбив м’яч, і НАВС вийшла вперед. ГУ ДФС реалізувала свій третій шестиметровий, але як з’ясувалося через декілька хвилин перемоги він не приніс.

Крапку в матчі поставив нападник НАВС, який гарматним пострілом загнав круглого у сітку воріт – 3:2.

ФК «Динамо-Академія» НАВС тріумфує і вперше в історії академії стає володарем кубку КМО ФСТ «Динамо-України» з міні-футболу.

Правоохоронці НАВС найсильніші

Правоохоронці НАВС найсильніші

Загалом, місця були розподілені наступним чином:

I – місце Національна академія внутрішніх справ;

II – місце Головне управління Державної фіскальної служби;

III – місце ГУ МВС України в м. Києві;

IV – місце Національна гвардія України;

V – місце Головне Управління МНС України;

VI – місце Національна академія СБУ;

VII – місце Управління державної охорони;

Організатори турніру Київської міської організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України щиро подякували ректорові академії генерал-майору міліції Володимиру Чернєю за теплий прийом та надану можливість на високому рівні провести змагання, а учасники зазначили, що турнір пройшов на відмінному організаційному рівні у найсучасніших умовах та в чесній боротьбі.

Правоохоронці НАВС найсильніші

Правоохоронці НАВС найсильніші

За інформаціє ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X