Практика для вихованців НАВС

16-01-2017 Переглядів: 205

Практика є невід’ємною складовою всього процесу навчання майбутніх поліцейських. Відтак 16 січня в Національній академії внутрішніх справ відбулася зустріч курсантів з представниками кадрових підрозділів ГУНП в м. Києві задля вирішення питань проходження стажування.

Практика для вихованців НАВС

Розпочав збори вітальним словом проректор, полковник поліції Руслан Сербин, який зауважив на необхідності закріплення набутих курсантами другого і третього курсів теоретичних знань шляхом перейняття досвіду в працівників управлінь поліції на місцях та посильної допомоги їм у повсякденній службі.

Практика для вихованців НАВС

Також перед присутніми виступив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП у м. Києві, полковник поліції Андрій Волобуєв. Він представив працівників кадрового апарату, наголосив на дотриманні дисципліни курсантами та передав слово колегам, які розподілили перемінний склад по відповідним районам.

Навчальна практика в складі превентивної та кримінальної поліції і в органах досудового розслідування для майже трьохсот курсантів триватиме до 12 лютого. Це, без сумніву, дозволить їм збагатитися новими знаннями, вміннями та навичками, а також вкотре підтвердити свій високий статус захисника правопорядку.

Леонід Кальченко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X