Практично-факультативне заняття

28-09-2016 Переглядів: 95

Організація освітнього процесу у вищих навчальних закладах системи МВС України передбачає проведення занять за участю практичних працівників правоохоронних органів, які мають значний досвід щодо кваліфікації та розслідування злочинів. Практика подібних занять є усталеною серед науково-педагогічного складу НАВС.

Практично-факультативне заняття

Через обмеженість у курсантів навчального часу не можна задовольнити цю вимогу на обов’язкових заняттях. Саме факультативне навчання має значні резерви, які виявляються у поєднанні теоретичних знань та практичних навичок, що вдало репрезентуються викладачами кафедр НАВС та працівниками практичних підрозділів Національної поліції.

Зважаючи на загострення криміногенної ситуації в країні та з метою правильного тлумачення норм законодавства, а також враховуючи профільність кафедри, науково педагогічними працівниками НАВС активно залучаються до проведення занять фахівці практичних підрозділів Національної поліції.

Практично-факультативне заняття

Так, 28 вересня викладач кафедри кримінального права Олена Матюшенко, за участі представника практичного підрозділу слідчого Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області Інни Поштаренко (16 років практичного досвіду), організувала та провела факультативне заняття з особливої частини кримінального права на тему «Злочини проти життя та здоров’я особи» в Навчально-науковому інституті №1.

Факультативне заняття було проведено з курсантами 314 навчальної групи 3 курсу. Юнаки та дівчата показали належний теоретичний рівень знань, а також набули практичних навичок застосування норм кримінального законодавства.

Практично-факультативне заняття

Кафедра кримінального права НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X