Практичні заняття збагачують теорію

09-10-2015 Переглядів: 91

7 жовтня на базі окремого батальйону міліції спеціального призначення (ОБМСП) ГУМВС України у м. Києві було проведене практичне заняття з навчальної дисципліни «Особиста безпека працівника ОВС» для курсантів 3-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції. Це дало змогу детальніше курсантам ознайомитися з роботою спеціального підрозділу та з законодавством, що регламентує їх діяльність.

Практичні заняття збагачують теорію

Фахівці підготували для курсантів багато цікавої, а головне – корисної інформації, яка знадобиться їм у подальшій роботі в практичних підрозділах органів внутрішніх справ. Розповіли курсантам про завдання підрозділу, що виконують його працівники, навели конкретні приклади, ситуації з охорони громадського порядку, алгоритм дій у разі ускладнення оперативної обстановки, а також про взаємодію з територіальними органами внутрішніх справ.

Курсанти також побачили та ознайомилися зі спеціальним обладнанням, засобами та екіпіруванням, що використовуються працівниками підрозділу.

Практичні заняття збагачують теорію

Також під час проведення практичного заняття майбутні правоохоронці відвідали музей ОБМСП, який розташований на території підрозділу.

Практичні заняття збагачують теорію

Практичні заняття збагачують теорію

ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X