Практичні заняття з психологами

02-06-2015 Переглядів: 114

З метою підсилення практичної спрямованості підготовки слухачів за спеціальністю «Психологія» 29 травня начальником відділення психологічного забезпечення Оксаною Волошиною були організовані виїзні заняття на базі психотренінгового комплексу (далі ПТК) ННІПФКС.

Практичні заняття з психологами

Група, до складу якої входили психологи структурних підрозділів ОВС та Національної Гвардії України, познайомилася із структурою, завданнями та вимогами щодо оформлення психотренінгового комплексу.

Упровадження тренінгових технологій є основним напрямом формування у працівників ОВС відповідних професійно важливих психологічних якостей, психологічної стійкості, навичок безпечної поведінки, уміння розв’язувати свої психологічні проблеми та управляти конфліктними ситуаціями. Тому основною метою заняття було познайомити слухачів із заходами психопрофілактичної роботи в межах ПТК, що спрямовані на відновлення соціально-психологічного благополуччя та здоров’я працівників ОВС, попередження виникнення соціально-психологічної та особистісної дезадаптації, постравматичних стресових розладів, особливо для учасників АТО.

Практичні заняття з психологами

Кафедра юридичної психології

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X