Практичні заняття для слухачів магістратури

17-10-2014 Переглядів: 260

Згідно з планом організації навчального процесу в Національній академії внутрішніх справ в період з 13 до 17 жовтня для слухачів магістратури проводилися тактико-спеціальні навчання, під час яких було прочитано низку лекцій з тактико-спеціальної підготовки, проведено практичні заняття з таких навчальних дисциплін як психологія, оперативно-розшукове документування, економічна безпека, криміналістика, організація досудового розслідування. Також протягом навчань здійснювалася підготовка слухачів магістратури до участі в охороні громадського порядку під час виборчого процесу, практичне відпрацювання складання документів для притягнення особи до адміністративної відповідальності.

Практичні заняття для слухачів магістратури

Ще одним корисним моментом навчань, було відрядження слухачів магістратури до ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, для практичного відпрацювання проведення процесуальних дій та складання відповідних документів. Так протягом двох днів, 15 та 16 жовтня, в спеціально-обладнаних навчальних аудиторіях, слухачі магістратури навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції спільно з курсантами експертних підрозділів здійснювали огляд місця події за ситуаціями, що були спеціально змодельовані. Огляд місця події є однією з найважливіших, необхідних та невідкладних дій на початковому етапі розслідування злочину. Кожній групі, що складалася зі слідчого та експерта, було запропоновано конкретну ситуацію та відведене робоче місце, де необхідно було виявити та вилучити сліди вчинення кримінального правопорушення та зафіксувати це в необхідних процесуальних документах та додатках до них.

Практичні заняття для слухачів магістратури

Практичні заняття для слухачів магістратури

Наостанок, варто підкреслити, що таке практичне відпрацювання набутих теоретичних знань є дуже важливим для повної та комплексної підготовки кваліфікованих кадрів для підрозділів, що здійснюють досудове розслідування в системі МВС України.

Анна Клим,слухач магістратури
ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X