Працівники ДВБ Національної поліції України з питань запобігання корупції продовжують підвищувати кваліфікацію

25-07-2016 Переглядів: 777

23 липня в інституті післядипломної освіти Національній академії внутрішніх справ закінчились курси підвищення кваліфікації працівників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України з питань запобігання корупції.

Протягом навчання науково-педагогічний склад академії зосередив увагу працівників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на кримінальній відповідальності за корупційні злочини, вплив корупції та тіньової економіки на економічне зростання та розвиток держави в цілому, психологічні аспекти запобігання корупційним правопорушенням працівниками Національної поліції України, протидії корупції, забезпечення службової дисципліни та законності в діяльності ДВБ.

Працівники ДВБ Національної поліції України з питань запобігання корупції продовжують підвищувати кваліфікацію

Окрему увагу приділено особливостям та порядку притягнення осіб до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією. Заняття з цієї тематики проводилися бінарно з залученням до освітнього процесу представників Генеральної прокуратури України, Національної школи суддів України, Адвокатського об’єднання.

По завершенню навчання працівники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, які проходили навчання в інституті післядипломної освіти академії, успішно склали комплексний екзамен.

На урочистих зборах, присвячених завершенню навчання, учасників курсів підвищення кваліфікації привітали перший проректор НАВС, полковник поліції Станіслав Гусарєв, директор інституту післядипломної освіти НАВ, полковник поліції Лариса Удалова, які підбили підсумки навчання, проаналізували важливі моменти пройденого освітнього процесу та окреслили пріоритетні напрями його подальшого вдосконалення.

Наостанок Станіслав Гусарєв вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації. У свою чергу слухачі подякували керівництву академії та інституту за належну організацію освітнього процесу та доброзичливе ставлення.

Працівники ДВБ Національної поліції України з питань запобігання корупції продовжують підвищувати кваліфікацію

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X