Поєднання теорії з практикою

12-02-2016 Переглядів: 68

Прибуття курсантів НАВС на практику та стажування, що розпочались з 1 лютого, у Конотопський ВП ГУНП в Сумській області виявилось як ніколи доречним. Вже протягом двох тижнів по місту та району введений посилений варіант несення служби та відпрацювання у зв’язку зі скоєнням низки небезпечних злочинів, зокрема 2-х розбійних нападів та вбивства.

Поєднання теорії з практикою

Ознайомившись з оперативною обстановкою, вже в перший день практичної підготовки курсанти під чітким керівництвом своїх старших наставників спільно з трьома екіпажами СБСП «ГРИФОН» здійснювали патрулювання міста, під час якого в громадян було вилучено декілька цигарок з марихуаною та пристрої для її куріння. Наступної доби плоди спільної роботи «грифонівців» та курсантів були більш значущими, оскільки було виявлено і вилучено саморобний ніж, бейсбольну биту та незареєстрований пристрій для відстрілу гумових куль.

Також слід відзначити, що курсанти брали участь в забезпеченні збереження цілісності та недопущення вивезення речових доказів з пункту прийому металобрухту у рамках кримінального провадження.

Не залишалась без уваги і адміністративна практика, кожен з курсантів взяв участь у проведенні всеукраїнської операції «Візит», під час якої було відпрацьовано та удосконалено навички молодих поліцейських у спілкуванні з різними верствами населення. Зі слів керівництва Конотопського ВП, курсанти з першого дня практики та стажування увійшли в «робочий темп» та не відчували особливих труднощів у цікавому, непередбачуваному та напруженому середовищі відділу поліції з усіма його особливостями. Відрадно, що курсанти вчаться правильно поєднувати теоретичні знання, отримані в академії, з практичною діяльністю.

Доцент кафедри організації охорони громадського порядку
Л.О. Фещенко, курсант 3 курсу факультету №1
навчально-наукового інституту №3 НАВС С. Новіков

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X