Повертайтесь живими!

23-10-2014 Переглядів: 362

Події, які відбуваються на сході України, не залишили байдужими вихованців Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС. І це не випадково. Адже в ліцеї навчаються діти, батьки яких – працівники органів внутрішніх справ – виконують свій громадянський і службовий обов’язок у зоні АТО.

Повертайтесь живими!

22 жовтня за ініціативи ліцеїстів І курсу Владислава Файчука і Дмитра Матвеєва та сприяння керівництва Національної академії і юридичного ліцею відбулась акція на підтримку воїнів АТО.

Під час заходу юнаки і дівчата зустрілися з представниками патрульного батальйону ГУМВС України в Київській області «Миротворець» - підполковником міліції Максимом Мимренком та майором міліції Ігорем Волченком. Вихованці ліцею побажали бійцям міцного здоров’я, витримки і швидшого повернення з перемогою до дому. «Просто хочеться Вам щиро подякувати і побажати повертатись живими», - такі напутні слова неодноразово звучали з вуст юні. Також вони передали миротворцям теплі речі, ліки, листи та малюнки.

Повертайтесь живими!

Дякуючи за допомогу та підтримку, бійці побажали ліцеїстам, добре вчитись,здобувати нові знання, мати справжніх друзів і мир у кожному домі.

Повертайтесь живими!

На завершення зустрічі ліцеїсти разом із гостями виконали Гімн України.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X