Посвячення у студенти

01-09-2015 Переглядів: 1045

Є в Україні багато різних свят – державних, галузевих, релігійних. Але, без сумніву, одним із найвеличніших та найулюбленіших є всенародне свято – День знань.

День знань – це день, із якого починається дорога в майбутнє для сотень тисяч української молоді, це світло великих ідей та естафета наукового пошуку, це подорож у світ знань, мудрих думок і цікавих книг.

Посвячення у студенти

Як і кожного року, навчально-науковий інститут права та психології Національної академії внутрішніх справ відкрив навчальний 2015-й рік посвяченням першокурсників у студенти.

Посвячення у студенти

Молодь привітав перший проректор академії Станіслав Гусарєв та побажав успіхів на початку нового й такого цікавого студентського життя. «Перед нашими першокурсниками відкриваються широкі життєві дороги і великі можливості. Сподіваюся, що Ви докладатимете всіх зусиль для сумлінного навчання, впевнено крокуватимете дорогою знань, шануватимете своїх батьків і вчителів та пронесете крізь життя любов до рідної України, адже від Вас залежить її майбутнє. Нехай новий навчальний рік принесе Вам приємні враження, яскраві та нові відкриття», - зазначив Станіслав Дмитрович.

Посвячення у студенти

Від науково-педагогічного колективу інституту до першокурсників звернулася завідувач кафедри господарсько-правових дисциплін Лариса Нескороджена, яка у своєму виступі привітала всіх присутніх із цим чудовим святом, подякувала колегам-педагогам за самовіддану, натхненну працю, за терпіння і віру, за любов до своїх вихованців, побажала студентам незабутніх миттєвостей студентського життя, запевнила першокурсників та їх батьків, що педагогічний колектив докладе всіх зусиль для якісного навчання та виховання студентів, гарантувала, що інститут стане їм другою домівкою, яку вони пам'ятатимуть і багато років по закінченню навчання.

Не варто забувати, що День знань – свято не тільки для студентів, а й для батьків першокурсників. Тож із вітальним словом звернувся до присутніх батько студентки Віктор Сидоренко, який привітав усіх зі святом, благословив молодь на успішне навчання і побажав зрости на честь і славу України та зазначив: «Вам пощастило здобувати знання у найвідомішому навчальному закладі з величезними історичними традиціями. Нині, коли надзвичайно велика конкуренція при працевлаштуванні, ви зможете отримати в академії якісні знання, які допоможуть реалізуватися у практичній роботі».

І ось настала найурочистіша мить свята – заступник директора інституту Ірина Тімуш зачитала студентам наказ про зарахування на навчання, після чого першокурсникам вручили символічну залікову книжку. Ірина Сергіївна побажала аби заліковки у кожного наповнювалися виключно позитивними оцінками.

Посвячення у студенти

Зі словами вдячності до присутніх звернулася студентка магістратури Марина Телявська та побажала не лише успішного навчання та ґрунтовних знань, а й цікавого відпочинку і незабутніх вражень.

Посвячення у студенти

Весь колектив інституту щиро вітає першокурсників з вступом до нашої Альма-матер, з початком навчального року та посвяченням в студентське братство.

Світлана Головатюк

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X