Поліпшення довкілля та озеленення

20-10-2014 Переглядів: 175

Благоустрій є візитівкою будь-якого навчального закладу. Впорядкування вулиць, створення затишку і комфорту є не лише завданням комунальних служб. Усім нам хочеться бачити свій дім, район, місто чистими та доглянутими. Тож і вирішувати це питання потрібно спільними зусиллями.

Поліпшення довкілля та озеленення

18 жовтня традиційно відбувся осінній суботник, метою якого є поліпшення стану довкілля та озеленення. Його відзначили у всіх інститутах Національної академії внутрішніх справ, зокрема й на території навчально-наукового інституту права та психології. Студенти та працівники прибирали територію, займались її упорядкуванням, висадкою дерев та кущів, чим інвестували користь від насаджень на майбутнє. Збільшення їх кількості значно підвищує екологічну чистоту навколишнього середовища.

Поліпшення довкілля та озеленення

Хоч погода була не дуже сприятливою для роботи на свіжому повітрі, проте радує те, що до заходів приєдналось дуже багато свідомої молоді. Усі присутні працювали з хорошим настроєм та гарно провели час на природі.

Працівники інституту теж злагоджено працювати. Вони займались наведенням ладу на засмічених ділянках, очистили від сміття, сухого гілля та листя території біля навчального закладу, житлових будинків, парку.

Щиро вдячні всім, хто долучився до доброї справи. Просимо й надалі підтримувати чистоту та порядок, особливо у своєму рідному інституті.

Поліпшення довкілля та озеленення

Світлана Головатюк,
фахівець ГСГР ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X